una mano recogiendo olivas El Tros

Des del 1870 la família Solé cultiva olives arbequines a Castelló de Farfanya, comarca de la Noguera, Lérida, Catalunya (Espanya).


L'actual generació Solé, el 2010, decideix elaborar i envasar l'oli de les seves olives i crea la marca EL TROS, un oli d'oliva verge extra, molt exclusiu i en quantitat limitada, que s'elabora al molí de Castelló de Farfanya mitjançant processos moderns i tecnificats.


La imatge de la marca EL TROS ha sigut creada per l'equip de disseny i comunicació format per Jordi Raventós i la il•lustradora Mercè López, autors intel•lectuals del conjunt d'etiquetes, packaging i material auxiliar. El dibuix de l'olivera que apareix a les etiquetes és una creació original d'ús exclusiu d'EL TROS.
Entre el 2002 i el 2007, el propietari del molí Gabriel Alsina va instal•lar un conjunt de processos mecànics, moderns i controlables que li han permès, gràcies als seus propis coneixements, elaborar un oli molt especial, fruit també de la qualitat de les olives recollides a les plantacions del municipi.. El funcionament del molí disposa de l'autorització sanitària que està inscrita al registre de la Generalitat de Catalunya, amb el número RSIPAC 16.04262/cat.

Actualment, EL TROS elabora i comercialitza els seus productes. La seva activitat es gestiona a través de "Consultoria i Gestió d'Activitats Tècniques S.L." (CIGDAT) amb seu a Barcelona, Catalunya (Espanya).
Pujar