L'oli d'oliva verge extra EL TROS és elaborat exclusivament a partir d'olives de la varietat arbequina. S'obté de la primera premsada en fred que es realitza al molí de Castelló de Farfanya, Lleida, Espanya.
L'oli d'oliva verge extra EL TROS és de qualitat superior, és afruitat, verd i amarg.

QUI SOM

Des del 1870 la família Solé cultiva olives arbequines a Castelló de Farfanya, comarca de la Noguera, Lleida, Catalunya (Espanya).


L'actual generació Solé, el 2010, decideix elaborar i envasar l'oli de les seves olives i crea la marca EL TROS, un oli d'oliva verge extra, molt exclusiu i en quantitat limitada, que s'elabora al molí de Castelló de Farfanya mitjançant processos moderns i tecnificats.


Castelló de Farfanya lugar del origen de nuestro aceite

Llegir més

EL NOSTRE OLI

Les olives que s'obtenen a la finca EL TROS són de la varietat ARBEQUINA, la més abundant a Catalunya. La nostra oliva alberquina està adaptada a la climatologia i a la terra del municipi de Castelló de Farfanya, comarca de la Noguera, Lleida, Comunitat Autònoma de Catalunya (Espanya). L'extensió del cultiu en aquest municipi és d'aproximadament 50Ha, essent la producció en un any normal d'1,2 milions de quilograms d'olives, que produeixen uns 200.000 litres d'oli verge extra.


Nuestros olivos en Castelló de Farfanya, LLeida

Llegir més

LA NOSTRA QUALITAT

La missió de tots els qui estem al voltant del nostre oli d'oliva verge extra és aconseguir sempre un oli d'oliva d'alta qualitat.

Les oliveres de varietat arbequina de la finca EL TROS varen ser renovats l'any 2008, i al terreny, que disposa de reg gota a gota, s'hi apliquen els següents processos durant el seu cicle biològic: a la primavera i a la tardor, llaurat de fins a 25 cm de profunditat, tractaments antiparàsits preventius i podes puntuals per renovar la fusta per aconseguir un creixement de l'olivera de forma equilibrada.


botellas del Tros de 50 cl. y de 25 cl.

Llegir més


Pujar