Catàleg de Productes EL TROS


EL TROS presenta el seu Oli de Oliva Verge Extra en diferents formats. EL TROS subministra els seus productes a particulars i organitzacions arreu del món. EL TROS no té intermediaris pel que ofereix preus competitius. L'oli EL TROS, generalment es troba disponible a partir del mes de novembre de cada any.Ampolles de vidre de 250 mL i de 500 mL:


El subministrament es realitza en caixes de 6 unitats per les de 500 mL i de 12 unitats per les de 250 mL. L'envasat es realitza en ampolles amb tap no reomplible, roscat daurat i amb càpsula retràctil també daurada. L'etiquetatge està en castellà, mitjançant etiqueta adhesiva. S'afegeix la traducció al català, anglès, francès i alemany mitjançant etiqueta auxiliar penjada del coll de l'ampolla, segons el mercat on va destinat.Estoig de Fusta, ediciĆ³ especial regal:


Estoig de fusta de pollancre per a una botella de vidre de 500 mL. Per la seva vistositat i esmenable presentació és molt adequat per a regal.
Llaunes metàl⋅liques d'acer inoxidable de 2,5 litres i 5 litres:


Etiquetades a dues cares; en una d'elles s'hi detalla informació tècnica en diferents idiomes (anglès, alemany, francès, castellà i català). A l'altra cara es dóna la informació general de EL TROS en català.

L'oli EL TROS està disponible, generalment, a partir del mes de novembre de cada any.


Pujar